logo mel wellness

Methodes

MEER INFO

Haarwerken

MEER INFO

Gedragscodes

MEER INFO

Werkwijze


Intake

Wanneer u aangeeft voor een intakegesprek langs te willen komen, is dit mogelijk binnen een termijn van 5 werkdagen

Het intakegesprek is altijd vrijblijvend.

Middels een uitgebreide en adequate intake gesprek, worden uw (haar)wensen en methodes uitvoerig besproken.

In dit gesprek wordt getracht om tot de best mogelijke oplossing voor uw haarproblemen te komen. Alle voor en nadelen worden besproken.

Dit bevindt zich in onze privé haarruimte welke volledig afgeschermd is.

Wanneer alle maten zijn aangemeten en de kleuren zijn besproken, gaat het haarproces beginnen in eigen atelier.

Wanneer het maatwerk betreft heeft dit ongeveer een levertijd van  12 weken. Bij overschrijding van de levertijd wordt u tijdig geïnformeerd.

Daarom is het raadzaam om een intake in te plannen voordat u bijvoorbeeld een chemotherapie ondergaat. Dit zodat we dan goed naar het “eigen haar” kunnen kijken en dit dan zo natuurlijk mogelijk nabootsen en op tijd een oplossing hebben bij haaruitval.


Ziekenhuisbezoek
M.E.L  Wellness bevind zich op een straal van 5,4 kilometer van het Franciscus Ziekenhuis waardoor er de mogelijkheid van (zieken)huisbezoek te bieden is, als dit op grond van een medische indicatie noodzakelijk is.

Haarwerken & Methodes

Haarwerken en Methodes

 

Haarwerken

Onze Haarwerken worden volledig op maat vervaardigd in eigen atelier. Reparaties, onderhoud en aanpassingen worden eveneens verricht bij ons. Het is mogelijk een onderhoudsabonnement aan te schaffen om uw haarwerk in optimale conditie te behouden.

Middels een intake bespreken we wat voor haarstuk in uw geval van toepassing is.

 Wij hebben bijvoorbeeld kleinere haarstukken bij Alopecia Areata of Alopecia Traumatica waar haaruitval pleksgewijs plaatsvind. Of volledige haarwerken bij bijvoorbeeld Alopecia diffusa of chemo therapie waarbij er haaruitval over de gehele hoofdhuid plaatsvind.

Dit vind plaats in onze afgesloten privé ruimte waar eveneens het haarstukje wordt aangemeten. Dit zodat er afgezonderd te werk gegaan kan worden wat vaak wel fijn is in bepaalde situaties.

Onze haarwerken zijn volledig handgeknoopt en naar eigen wens, haarstructuur en kleur vervaardigd. Dit houd in, dat u uw haarwerk in alle stijlen kan modelleren net zoals het eigen haar. Wij werken overigens alleen met echt haar.

Op de pagina kunt u wat voorbeelden bekijken van onze confectie haarstukken.

Voor meer info hierover, kunt u ons ten alle tijden contacteren middels het knopje hieronder!

Contacteer ons